BÅDTUR PÅ MOLDAU

DKK 340/person. Det er halv pris for børn under 12 år.
Bådtur 2.5 timer Dansk guide Mandag - lørdag 17:30 - 20.00

Flot og hyggelig bådtur på Moldau

Nyd Prag fra vandsiden på denne aftentur på Moldau.

Oplev magien i Prag på vores populære bådtur med den fantatiske udsigt over byen. Her er der mulighed for at se de storslåede bygninger, paladser og Prags borgområde med Skt. Vitus katedralen på ene side og den gamle by med det jødiske kvarter på den anden side. Vi tilbyder en 2 timers bådtur med buffét bestående af adskillige kolde og varme retter, kage og frugt til dessert, samt et glas øl, vin eller vand til maden, mens vi sejler under Karlsbroen til en af de utallige sluser og forbi nogle af de specielle øer og kajanlæg i Prag. Vi sejler igennem byen omkring solnedgang, så noget af turen foregår i daglys, og vi ser Prags flotte bygninger oplyst. Det giver en helt speciel oplevelse Vores lokale guide vil fortælle om de ikoniske bygninger og seværdigheder, som vi sejler forbi samt holde et populært foredrag om det sociale forhold i Tjekkiet herunder det generelle liv i Prag fra tiden under kommunismen frem til i dag med barsel, løn, uddannelse, sygehusvæsen, boliger og pension. Efter spisningen kan man gå op på dækket, hvorfra man kan nyde storbyens lyde og chamerende atmosfære, mens man sejler tilbage til udgangspunktet. Guiden vil være behjælpelig med at vise gæsterne op til byens centrum efter turen. Denne tur er beregnet til alle typer af gæster, som ønsker en hyggelig og afslappet tur med at se mange af Prags seværdigheder fra vandsiden. Minimum 4 personer til turen.

Alt dette får du på denne aftensejltur
  • En hyggelig 2 timers sejltur på floden Moldau.
  • Buffét med lune og kolde retter.
  • Kage og frugt til dessert.
  • Et glas øl, vin eller vand til maden.
  • Et lille velkomsdrink til gæsterne.
  • Lokal dansktalende guide.
Tag med på denne hyggelige aftensejltur på Moldau
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Vigtigt: Hvis der er under 48 timer inden turens start , så bedes I venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.