BÅDTUR PÅ MOLDAU

DKK 265/person
Bådtur 2.5 timer Dansk guide

Flot og hyggelig bådtur på Moldau

Nu har du chancen for at opleve Prag på en skøn aftensejltur midt i byen på floden Moldau. Denne tur er en af Prags mest populære tur, hvor man kan se de flotte og storslåede bygninger og paladser. Vi tilbyder en bådtur med buffét bestående af adskillige kolde og varme retter, kager til dessert, en velkomstdrink (aperitif) samt 1 glas øl eller vin eller sodavand til maden. Guiden vil undervejs fortælle om bygningerne og seværdighederne vi sejler forbi. I vil høre om bl.a. floden Moldau, Sluserne, de store oversvømmelser, der har ramt Prag, Karlsbroen, Starepramen Bryggeri og de forskellige øer som ligger midt i byen. Vi vil også holde et populært foredrag om de sociale forhold i Tjekkiet i dag, f.eks. barsel, uddannelsesystemet, lønninger, sygehusvæsen, biler, boliger, pension og meget mere om selve livet generelt for den almindelige indbygger i Prag. Der er muligt under turen at komme op på dækket og nyde den fantastiske udsigt og charmerende atmosfære omkring byen og floden. Til sidst viser vi vores gæster op til den gamle by og centrum af byen. Turen er beregnet til alle vores gæster, som ønsker en hyggelig aften i Prag.

Alt dette får du på denne aftensejltur
  • En hyggelig aften med bådtur på floden Moldau.
  • Velkomstdrink til gæsterne på båden.
  • Buffet med varme og kolde retter.
  • Kager og frugt til dessert.
  • 1 glas øl, vin eller sodavand til maden.
  • Lokal dansktalende guide på turen.
Tag med på denne hyggelige aftensejltur på Moldau
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.