BASKETBALL

Der er en ganske rimelig niveau på basketball i Tjekkiet. Det tjekkiske damelandshold har vunder EURO basketliga og er ofte med i toppen af europæisk baketball. Den nationale basketball liga hos herrerne hedder Mattoni Liga, det er en professionel liga med 12 hold, hvor CEZ Nymburk er den store klub med mange titler. Den tjekkiske nationale dameliga ligger sammen med Euroliga, hvor flere hold spiller i EURO liga lige nu. USK Praha er den førende klub i Tjekkiet inden for Damerne. Vi kan arrangere træningslejre, træningskampe, besøg i Basketball klubber og være behjælpelig med billetter til landskampe og kampe i ligaen.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.