BEER BIKE

BEER BIKE

Se Prags kendte seværdigheder med en velskænket kold fadøl med dine venner eller kolleger. Vi kan i dag tilbyde en sjov og anderledes tur i byen med Prags ældste Beer Bike tur, hvor I vil se de mange kendte steder og mindre kendte steder i Prag mens der vil være en værtinde og forsyner med øllet undervejs. I kan sidde op til 15 personer sammen på turen, guiden vil vise de interessante ting for jer mens i hygger og drikker det gode tjekkiske øl. Tag på Beer Bike på jeres næste besøg i Prag. Turen er beregnet til alle typer til firmaer, venner og klubber.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.