BEER SPA PRAG

Beer Spa i Prag

Beer Spa i Prag er blevet meget populære de seneste år med flere steder i det centrale Prag. Beer Spa behandling er en tjekkisk specialitet, som gør jer afslappet og huden blød. Metoden for spabadet er brugt i flere hundrede år som en måde at slappe af med de rigtige ingredienser som frisk humle og malt som tilsættes i badet. Samtidigt man nyder det afslappende bad er der rig mulighed at smage det det gode lyse eller mørke øl som er ad libitum under besøget. Vi samarbejder i dag med flere af stederne i Prag centrum og kan hjælpe jer med at finde det som passer præcis til jer, både med beliggenhed og antal for jeres gruppe.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.