BEER TOUR ZIZKOV

DKK 395 per person/person - Minimum 4 personer.
Festlig øltur 5 timer Dansk guide Mandag - fredag 16:00 - 21:00

Festlig øltur i Prag bydel Zizkov

Tag med på vores øltur i Prags coolste kvarter. Vi tager bussen fra Namesti Republiky til den specielle bydel Zizkov, hvor vi vil besøge flere forskellige typer af pubber og smage deres øl. Det gamle arbejderkvarterer Zizkov, som ikke ligger langt fra centrum har de fleste værthuse i hele Prag, som faktisk ligger på hver gadehjørne i de smalle gader. Zizkov er ved at blive renoveret i disse år, og er blevet et meget populært område med bo i. På denne anderledes og specielle øltur tager vi jer med til fire lokale pubber og fornemmer atmosfæren i bydelen. Guiden vil holde foredrag på den første pub om de tjekkiske øltraditioner og bryggerier, mens vi smager den første øl, næste øl vælger gæsterne selv efter deres menukort som er udvalg fra de tjekkiske microbryggerier. Vi går dernæst til pubben ”det udskudte øje” som er en meget utraditionel men populær pub midt i bydelen, hvor vi tager en af danskernes absolutte favoritøl den mørke øl Kozel eller en Pilsner til at skylle tørsten ned. Næste stop bliver microbryggeriet Viktor med deres specielle egen øl inden vi afslutter den festlige aften på et lokal restaurant med suppe og stor platte med forskelligt kødretter og fri øl til turens afslutning. Nu har i chancen at opleve en lokal hyggelig øltur med den lokale danske guide i Zizkov.

Alt dette indgår i denne tur
  • 5 timers festlig speciel øltur i Zizkov.
  • Besøg på flere forskellige lokale pubber.
  • Stort lokalt måltid på restaurant.
  • Ad libitum på resturanten.
  • Øl, vin eller vand på turen.
  • Lokal dansk guide.
  • Transport billetter til Zizkov.
Skal du med på denne festlige øltur?
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvis der er under 48 timer til turens start, så bedes I venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.