BORG OG KLOSTER

DKK 150/person
Facts & Historie ca. 3 timer Dansk guide

Prags Borg & Klosterøl

En hyggelig tur på oppe på borg og klosterområde med velsmagende øl på klosterbryggeriet. Det er en tur, hvor du kan opleve udsigten over Prag. Prags borgområde dominerer både udsigten og historien i den tjekkiske hovedstad. Det historiske område tiltrækker folk fra hele verden med dets middelaldertårne, spire og mure. Borgområdet er det ældeste i verden fra det 9 århundrede. Benyt muligheden for at tage med på den hyggelige og intressante tur, hvor der er mulighed for fornemme det gamle kongerige med en fantatisk udsigt, som kan pusten fra vores gæster. Vi tager først sporvognen op til Prags borg, går igennem den kongelige have videre til de store bygninger, mens guiden vil fortælle om bl.a. de kongelige haver, den enorme Sankt Vitus-katedral, præsidentresidensen, skjulte kronjuveler og nogle af byens mest drammatiske historier. Turen går derefter til den smukke og storslåede Hradčany-plads med den fantatiske udsigt over byen og de store paladser, inden vi ser Thyge Brahes hus og meget mere. Vi forsætter turen oppe på Strahovs klosterbryggeri, hvor vi afslutter turen med smagning af deres velsmagende friske øl, mens I vil høre om både klosterets og bryggeriets historie. Prags borg og kloster tur er en tur vi højt kan rekommendere. Turen er kombineret – til fods samt sporvogn.

Hvad der indgår i turen:
  • Hyggelig og meget interessant 2.5 - 3 timers tur oppe på Prags borg og klosterområde.
  • En fantastisk udsigt over Prag by og flotte bygninger.
  • Rundvisning til de ukendte og smalle gader.
  • Spændende beretning om Thyco Brahes liv i Prag.
  • Velsmagende øl på klosterbryggeriet.
  • Sporvognsbillet.
  • Lokal dansktalende guide.

Pris: 140 DKK (500 CZK) pr. person.

Skal du med på denne hyggelig tur på Prags borg?
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.