PRAGS BORG OG KLOSTER BRYGGERI MED FROKOST

DKK 195/person - Minimum 4 personer.
Facts & Historie ca. 2.5 timer Dansk guide Hver dag mandag - lørdag

Prags Borg & Klosterbryggeri

Prags Borgområde og klostertur er en anderledes tur med en fantastisk udsigt med store paladser, skjulte gader og klosterbryggeri med let frokost og en drink. Nu har I muligheden at få det bedste udsigt på en hyggelig og anderledes tur op til det helt vidunderlige Prags borgområde. med en enestående udsigt fra de kongelige haver til den enorme Skt. Vitus katedral og de andre gamle bygninger. Prags borgområde dominerer både udsigten og historien i den tjekkiske hovedstad. Det historiske område tiltrækker folk fra hele verden med dets middelaldertårne, spire og mure. Borgområdet er det ældeste i verden fra det 9 århundrede. Vi tager først sporvognen op til Prags borgområde, hvor vir igennem den kongelige have videre til de store bygninger, mens guiden vil fortælle om bl.a. de kongelige haver, den enorme Sankt Vitus-katedral, præsidentresidensen, skjulte kronjuveler og nogle af byens mest dramatiske historier. Turen går derefter til den smukke og storslåede Hradčany-plads med den fantastiske udsigt over byen og de store paladser. Guiden vil føre gruppen forbi Thyges Brages gamle bolig tæt på præsidentboligheden videre i en af de smalle og skjulte gader Vi afslutter turen oppe på det gamle og fine klosterområde, hvor vi besøger det gamle klosterbryggeri til en let frokost og smagsprøve fra deres øl. Prags borg og kloster tur er en tur vi højt kan rekommandere til alle vores gæster. Turen er kombineret – til fods samt sporvogn. Minimum antal på turen er 4 personer.

Hvad der indgår i turen:
  • Hyggelig og meget interessant 2.5 - 3 timers tur oppe på Prags borg og klosterområde.
  • En fantastisk udsigt over Prag by og flotte bygninger.
  • Rundvisning til de ukendte og smalle gader.
  • Spændende beretning om Thyco Brahes liv i Prag.
  • Velsmagende øl på klosterbryggeriet.
  • Lokal dansktalende guide.
  • Let frokost på Klosterbryggeriet
Skal du med på denne hyggelig tur på Prags borg?
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Vigtigt: Hvis der er under 48 timer inden turens start , så bedes I venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.