BRYGGERIBESØG

Bryggeribesøg med Beer Skole

Nu kan i lære at tappe en tjekkisk fadøl på den rigtige måde sammen med jeres venner. Tag med på bryggeribesøg hos Kozel og komme på vores Kozel Beer skole. Vi vil invitere jer til et spændende og helt anderledes besøg på det populære bryggeri Kozel - danskernes absolut favorit bryggeri med ”gedebukken på logoet” den mørke øl, som mange gæster spørger efter. Bryggeriet Kozel Velké Popovice ligger ca. 20 kilometer uden for Prag og vi kan i dag tilbyde jer en spændende og helt anderledes bryggeribesøg med den populære Kozel Beer skole, hvor i vil lære alt om den tjekkiske måde at brygge og tappe en rigtig velskænket fadøl. Besøget er ideelt til forskellige grupper, hvor alle kommer prøve at tappe den bedste øl for øjnene at sine venner og kolleger. Prøv og smage det bedste af Tjekkiet på denne tur.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.