CYKKELTUR I PRAG

Oplev fantastiske Prag på cykkel

Nu har I muligheden at tage på cykeltur rundt omkring i Prag. Byen har som de fleste storbyer guidede cykelture rundt omkring i de forskellige bydele med og vi kan i dag tilbyden ture med dansk guide. Det er en hyggelig måde at se Prag med en lokal guide. Vi kan i dag tilbyde forskellige guidede cykelture på dansk eller lejning af cykel til jer. Der er muligheder at lave ture som er anpasset til netop jeres gruppe med dansk guide. Kontakt os gerne for flere informationer til turene som er beregnet både til familier, firma, skoler og indivuelle gæster.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.