ESCAPE GAMES

Prags bedste Escape Rooms

Tag på den meget spændende Escape Games i Prag, og blive udfordret med dine venner, kolleger eller familie. Vi kan tilbyde en af Prags bedste og ældste Escape games hvor kvalitet og underholdning er sat i højsædet. I kan vælge op til 4 forskellige Escape games. Spillet er et ”live adventure game” hvor I er en gruppe personer som bliver låst inde i et rum, hvor man skal løse forskellige opgaver og samarbejde for slippe ud. Escape Games har ofte et historisk tema, som der er mange af i Prag. Dette arrangement er perfekt til grupper som firma (team buildning) familie og venner.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.