FLOORBALL

Floorbold er en af idrætsgrene i Tjekkiet med flest medlemmer og rigtige mange spiller det i skolen og efter skolen, det er en af de førende nationer i verden inden for floorball. Der er over næsten 400 registrere klubber i Tjekkiet og kampene Extra liga bliver sendt direkte på TV. De store klubber i Prag Sparta, Slavia og Bohemians har Floorball hold. Verdens største turnering for klubber bliver spillet i Prag med over 200 klubber fra mere 20 lande, hvor finalen spilles i O2 Arena med mange tilskuere. Vi kan arrangere træningslejre, træningskampe, besøg i Floorball klubber og være behjælpelig turneringer rundt omkring i landet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.