FODBOLD

Fodbold er en af de største idrætsgrene i Tjekkiet med lang historie og skiftende succeser både på landshold og klubniveau. Prag er en blevet en populær sted at besøge for træningslejre og turneringer. Prag har i dag flere hold i de øverste turneringer. Sparta Prag er nok den mest kendte fodboldsklub i Tjekkiet med tidligere succes i Europa med mange dygtige spillere som Tomas Rosický, Pavel Nedved, Jan Koeller og Petr Čech. Slavia Prag er den anden store klub i Tjekkiet, den evige rival til Sparta Prag. De spiller i dag på det fine stadion Eden Arena. De har også haft en del kendte spillere som Patrik Berger, Karel Podborský, Vladimir Šmicer og Pavel Kuka. Bohemians Prag er en mindre klub som ligger tæt på Slavia Prag hjemmebane klubben har en trofast kerne af tilhængere og er en kendt klub i Tjekkiet. Hvis man er til en kamp hos Bohemians ser man ofte en vis Antonín Panenka som lavede det berømte staffespark i EM finalen 1976 imod Tyskland og blev opholdnavnet på type af straffesparket. Panenka er i dag præsident i Boheminans Prag. Dukla Prag er den fjerde klub i Prag som spiller i den øverste liga. Dukla spiller sine kampe på Juliske stafion i Prag 6, ikke langt fra Sparta Prags hjemmebane. De har ikke mange tilskuere, men i 1986 lavede det engelske band "Half man a Half biscout" en musik nummer ”All I want for christmas is Dukla away shirt” som siden er blevet et lidt kult. Viktoria Žikžov er den mindre klub i bydelen og spiller deres kampe søndag formiddag kl. 10.15. De har det svært de seneste år og ligger generelt mellem den øverste og anden division. I damernes liga er Slavia Prag og Sparta Prag de førende i mange år, hvor de har delt mesterskabet imellem dem. Dukla Prag spiller også i den førende division, og har generelt en stor ungsomsafdeling. Vi kan arrangere træningslejre, træningskampe, fodboldturneringer og billetter til fodboldskampe i Tjekkiet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer.

Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.