GRAND TOUR PRAG

DKK 185 per/person - Minimum 4 - Børn under 12 år gratis.
Facts & Historie 3.5 timer Dansk guide Mandag - lørdag 09:30 - 13:00

Byrundtur - Oplev alt det bedste fra Prag

Spændende 3.5 timers tur til fods og i sporvogn inkl. pause (sporvognsbillet indgår i prisen) Tag med på vores lange byrundtur – GRAND TOUR PRAG - med historiske facts fra starten af Prags historie, alt fra Middelaldertiden, hovedstaden i det romerske kejserrige, Prags rige kultur og den mørke tid under nazisterne og kommunismen. Det er Tjekkiets historie på godt og ondt. I vil opleve de små kringlede brostensgader i den gamle bydel, Vaclavpladsen med historiske begivenheder, den gamle rådhusplads med Tyn-kirken, Det astronomiske ur, samt flotte bygninger og store monumenter. Vi går også igennem det gamle jødiske kvarter hvor vi hører om deres historie og skæbne i Prag, ligesom vi går til den verdens berømte Karlsbro. Vi tager sporvognen/metroen til Prags borgområde, hvor vi går igennem dette fantastiske område med bla. Skt. Vitus katedralen, præsidentkontoret og paladserne med Prags bedste udsigt. Byrundturen giver et enestående overblik over Prag med mulighed for at spørge den lokal guide om f.eks. restauranter, cafeer, markeder, shopping og andre praktiske oplysninger. Minimum antal på turen er 4 personer.

Alt dette får du på denne byrundtur
  • Spændende 3.5 timers byrundtur inkl. pause.
  • Historiske facts og historier.
  • Lillesiden som er Prags fineste.
  • Sporvognsbillet.
  • Lokal dansktalende guide.
  • Seværdigheder som Karlsbroen, Prags borg, Astronomiske ur og meget mere.
Skal du med på denne fantastiske byrundtur?
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Vigtigt:  Hvis der er mindre end 48 timers til turens start, bedes I venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.