HÅNDBOLD

Håndbold er ikke en så stor sport som i Danmark, men traditionsmæssigt havde det daværende Tjekkoslovakiet dygtige spillere i herrehåndbold og kom ofte i top til både EM og VM. Tjekkoslovakiet var en af de helt store håndbold nationer, bl.a. vandt de guldet i 1967 foran netop Danmark, som blev det store gennembrud for dansk herrehåndbold. Tjekkiets håndbold damer blev nummer 8 ved sidste års EM. De bedste hold i den bedste liga for damer er Banik Most og DHC Slavia Håndbold som også klarer sig godt i Europa. Det er Dukla Prag og Plzen som har været førende i den tjekkiske herrehåndbold de sidste par år. Vi kan arrangere træningslejre, træningskampe, besøg i håndbold klubber og billetter til håndbold kampe i Tjekkiet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.