INDENDØRS SURFING

Aktiv og sjov underholdning for alle

Indendørs surfing er anderledes underholdning med sine venner. Det kan være mere krævende, mens samtidigt rigtigt sjovt. Vi henter jer i byen og kører til udkanten af Prag, hvor det store indendørs center ligger. Vandstrømmen drives med stor hastighed på blødt underlag og surferne ligger på specialbræt. Indendørs surfing er beregnet til alle typer af gæster. Under ledelse af erfarne instruktører er der mulighed prøve flere forskellige former af surfing. Arrangementet starter med ca. 30 minutters instruktion fra instruktøren og dernæst er der 1 times surfing i det fine center. Der er en hyggelig café på stedet, hvor der er mulighed for drikke og spisning. Dette anderledes arrangement er både en aktiv, sportslig og underholdning for de fleste grupper. Vi kan tilbyde surfing for familier og andre grupper. Lad os hjælpe jer med finde det som passer til jer.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.