ISHOCKEY

Ishockey er den sport som i Tjekkiet, som tiltrækker flest tilskuere og tv seere når landsholdet og klubholdene spiller. Ishockeyen har en speciel historie med store øjeblikke som VM guld 1969 kort tid efter Sovjets invasion, VM guld i 1977 og det store OL guld i 1998 med store stjerner som målmanden Dominik Hask og Jamorir Jagr, faktisk er der lavet en opera om OL guldet i 1998. Landsholdet trækker mange tv seere og den tjekkiske liga er en af de bedste i Europa. Den tjekkiske liga meget populær og har mange tilskuere til kampene, og det er stadigvæk rimelige priser for billletterne. I Prag spiller Sparta og Slavia i øverste turneringer. Kladno som har den legendariske Jamorir Jagr som ejer og spiller ligger ca. 30 minutter fra Prag. Sparta Prag ligger i den højeste liga og spiller deres kampe i den enorme 02 arena med plads til 18 200 tilskuere, mens Slavia Prag spiller på nuværende tidspunkt i divisionen under højeste liga. Kampende spilles på forskellige tidspunkter af ugen fra September – Marts. Det tjekkiske damelandshold ligger i dag lige under verdenstoppen (mellem 8 – 12 på verdensranglisten skal tages væk), (i den hjemlige liga er Slavia Prag det førende klub i øjeblikket skal også slettes.)Vi kan arrangere træningslejre, træningskampe, besøg i ishockey klubber og billetter til ishockey kampe i Tjekkiet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.