MIDDELALDERAFTEN

DKK 425/person - Minimum 4 personer.
Festlig aften 3.5 timer Lokal service Tirsdag - lørdag 18.45 - 22.00

Middelalder aften - All inklusive

Festlig aften med alt inkluderet, masser af mad og drikke, samt et rigtigt underholdene middelaldershow. Denne aften er en god mulighed at opleve Prag bedste middelalder aften på et af de ældste værtshuse fra 1375, hvor kældrene er fra endnu længere tilbage i tiden. Prag har masser af underjordisk kældre, hvor I nu chancen at komme på en rigtigt middelalderværthus. Vi tager jer med over til det spændede og gamle middelalderværthus. Menuen starter med en forret med ost og salat, efter  kommer de store fade ind med forskelligt lækkert kød og der sluttes af med dessert. Der serveres vin, vand og selvfølgelig øl. I vores pris indgår underholdningen med mad og drikke.  Øllet er skummende hjemmebrygget mørkt, lys øl eller pilsner øl. Deres mørke øl kan kun fås på dette sted i Prag,  og er virkelig populær bland vores gæster. Underholdningen er hele aften med mavedanser, jonglører, dans med sværd ild-pustere,, der alle skaber en stemning som tilbage i middelalderen. Alle tjenerne er klædt i middelalderlige klæder, ligesom underholdningen og musikken er middelalderligt inspireret. Tjenerne kan være lidt ubehøvlet, som i middelalderen. Det er en fest aften for alle med 3 timer med god middag, show og drikke. Det kan anbefales til alle som vil have en sjov aften og føle sig tilbage i middelalderen. Bestillingen og betalningen kan gøres hjemmefra, vi sørger for plads til jer. Aftenen er uden guide. Transporten indgår ikke i prisen.

Alt dette indgår på denne festlige Middelalderaften
  • Festlig aften på den bedste middelalder resturant i Prag.
  • Fri drikke hele aften med hjemmebryget øl eller vin eller sodavand.
  • Stor middelaldershow med junglør, mavedansere, ildpustere og meget mere.
  • Besøg lillesidens ældeste pub.
  • Alt service med bookning og plads.
Skal du med på denne festilge Middelalderaften?
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Vigtigt:  Hvis der er mindre end 48 timers til turens start, bedes I venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.