NIZBOR GLASVÆRK & KARLSTEJN BY

DKK 295/person
Heldagstur 7 timer Dansk guide

Nizbor glasværk og Karlstejn by

Første stop på denne tur er glasværket i Nizbor, en by beliggende ca. 40 km sydvest for Prag. Vores guide viser rundt i den traditionsrige glas produktion. Man besøger bl.a. pusteriet hvor man følger, hvordan de dygtige pustere forvandler flydende glasmasse til skåle, pokaler og meget andet. Derefter går man til slibningshallen, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på sliberne og se, hvor dygtige arbejderne er til deres håndværk. Efter rundvisningen er der tid til at handle i fabrikkens butik til lave priser. Derefter fortsætter turen til Karlstejn, som er en lille, hyggelig by med mange gode og traditionelle restauranter. Der findes adskillige souvenirbutikker, hvor priserne på bl.a. tørklæder og krystal er meget lavere end i Prag. Karlstejn opstod i 1300-tallet omkring borgen som Karl d.IV lod opføre til at opbevare landets kostbare kronjuveler. På borgen kan man købe en rundvisning, som varer ca. 50 minutter, dog kun med lokale engelsk eller tysk talende guider. Hvis man ikke har lyst til en rundvisning på borgen, vil vi alligevel anbefale en spadseretur omkring borgen for at nyde udsigten og den smukke natur. Det er også muligt at køre op til borgen med taxa eller hestevogn. Karlstejn opstod i 1300-tallet omkring borgen som Karl d.IV lod opføre til at opbevare landets kostbare kronjuveler. På borgen kan man købe en rundvisning, som varer ca. 50 minutter, dog kun med lokale engelsk eller tysk talende guider. Hvis man ikke har lyst til en rundvisning på borgen, vil vi alligevel anbefale en spadseretur omkring borgen for at nyde udsigten og den smukke natur. Det er også muligt at køre op til borgen med taxa eller hestevogn.

Alt dette får du på denne heldagstur
  • Skøn heldagstur uden for Prag.
  • Entré og rundvisning på berømt glasværk med dansktalende guide.
  • Besøg i den hyggelige by Karlstejn og mulighed at handle i Karlstejn.
  • Dansktalende guide med på hele turen.
  • Transport i bus med chauffør.
Skal du med på denne hyggelige helsdagstur?
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.