NIZBOR GLASVÆRK & KARLSTEJN BY

DKK 395/person - Minimum 4 personer.
Heldagstur 7 timer Dansk guide Tirsdag - fredag 09:00 - 16:00

Glasværk Nizborg, bryggeri og Karlstejn

Vi starter op igen den hyggelige og interessante ture ud til Glasværk Nizbor, smagsprøve på bryggeri og med en fantastisk udsigt langs floden. Oplev berømt glasværk, smagning af friskbrygget øl på bryggeri og skønne Karlstejn med enestående udsigt. Der er en tur med en utrolig flot natur med turen langs floden og klipper. Vi kører først ud til det berømte glasværk Ruchl i Nizbor, som ligger en halvtimes kørsel vest for Prag hvor vi tager på rundvisning på glasværket. Der vil være en rundvisning med dansktalende guide i denne traditionsrige produktion, bl.a. pusteriet, kvalitetskontrollen og sliberiet med de store ovne. Rundvisningen starter ved en stor naturgasovn med 1200 grader varme, inden man går videre til kvalitetskontrollen og afslutter i sliberiet og ser sliberiet på den gammeldags og tradionelle måde. Vi afslutter rundvisningen med fabrikkens butik, hvor der er gode muligheder at købe rigtigt god og ægte kvalitet af krystalglas og meget billigere end i Prag. Vi kører derefter videre til et gammel bryggeri og smager en af deres rigtige gode friskbrygget øl. Bryggeriet ligger ca. 10 minutter fra glasværket og er meget specielt at besøge. Vi kører efter pausen op til den berømte Karlstejn borg, som ligger oppe på toppen af klippekam og ganske skjult i skoven. Landsbyen ligger nede af stien fra borgen. Der vil være god tid i Karlstejn til at både spise og kigge på flere af butikkerne med mulighed at købe krystalglas og andre souvenirer. Vores tur til den berømte glasværk, pause på bryggeriet og en dejlig tur op til Karlstejn langs floden og klipperne kan rekommenderes til alle typer af gæster som vil se ægte bøhmisk krystal i produktionen og opleve en fantatisk natur på en hyggelig dag. Der vil ikke være rundvisning på borgen på turen, men der er mulighed at bestille en guided tur på borgen med en engelsktalende guide. Vi kan rekommandere turen til gæster, som er interesset i se på ægte og kvalitets krystal glas ude i det skønne natur som ligger ikke langt fra Prag. Entréen til glasværk, en drink på bryggeriet, transport og en lokaldansktalende guide er med på turen.

Hvis der er under 48 timer til turens start, så bedes I venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

Alt dette får du på denne heldagstur
  • Skøn heldagstur uden for Prag.
  • Entré og rundvisning på berømt glasværk med dansktalende guide.
  • Besøg i den hyggelige by Karlstejn og mulighed at handle i Karlstejn.
  • Dansktalende guide med på hele turen.
  • Transport i bus med chauffør.
  • En smagsprøve på bryggeriet.
Skal du med på denne hyggelige helsdagstur?
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Vigtigt: Hvis der er under 48 timer inden turens start , så bedes I venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

 

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.