BRYGGERI & ØLTUR I PRAG

DKK 425 DKK /person Minimum 4 personer.
Kultur & Historie 5 timer Dansk guide Hver dag mandag - fredag 16:00 - 21:00

KLASSISKE BRYGGERI & ØLTUR I PRAG

Den klassiske og populære Prag bryggeri og øltur er en af vores ældste ture som år efter år tiltrækker mange af vores gæster i Prag, som gerne vil på en tur i centrum i Prag med besøg på både lokale pubber og microbryggeri. Turen starter med et besøg på en pub, hvor guiden holder et foredrag om det fremragende tjekkiske øl og de verdensberømte bryggerier Plzen, tjekkiske Budweiser, Kozel og Staropramen. Du vil høre om de tjekkiske øl traditioner, historier og kultur, samtidligt vi smager den første øl på turen. På denne tur kommer vi til flere lokale steder, hvor vi smager de gode øl fra kendte bryggerier og mindre kendte bryggerier, her vil du kunne mærke forskellen mellem bryggeriernes øl. Du vil se bl.a. tankværthuse, som er blevet meget populære i Prag. Det betyder, at øllet kommer direkte i tank fra bryggeriet og puttet over i en tank på selve værtshuset, hvorefter den serveres direkte til gæsten. Det er ikke tilsat kulsyre, så det giver en bedre og friskere smag. Turen afsluttes på et mikrobryggeri. Vi spiser en god tjekkisk middag og drikker restaurantens egne friskbryggede og skummende lyse og mørke øl. Vi tager en rundvisning på mikrobryggeriet inden vi afslutter turen. Foretrækker man på denne tur vin eller vand, er dette også muligt. Det er minimum 4 personer til turen.

Alt dette får du på denne byrundtur
  • 5 timers bryggeritur med dansk guide.
  • Besøg på flere lokale pubber i centrum af Prag.
  • Stort lokal middag på turen.
  • Drikkevarer på turen
  • Rundvisning på mikrobryggeriet.
  • Information om byen Prag.
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvis der er under 48 timer til turens start, så bedes I venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.