PRAGS BYRUNDTUR TIL FODS OG BUS

DKK 1495/gruppe
Facts & Historie 3 timer Dansk guide Bestilles efter aftale

Prags byrundtur med minibus

2.5 - 3 timers byrundtur i minibus og til fods, minibus med chauffør og dansktalende guide for gruppe 1-7 personer. Turen henvender sig til dem, der som samlet gruppe ønsker en privat byrundtur, hvor alle, også de dårligt gående, kan være med på turen og nyde Prag. Se Prags vigtigste seværdigheder i egen minibus med dygtig chauffør og dansktalende guide. Vi har mange spændende ruter at tilbyde, og vi laver turen efter jeres ønsker og behov. Vi vil hente jer ved et aftalt sted, køre igennem den nye og gamle by og andre spændende områder, mens guiden vil fortælle om Prags historie. Vi vil stoppe flere gange på turen ved de store pladser f.eks Prags borg med den fantatiske udsigt, den gamle rådhusplads med det astronomiske ur, Karlsbroen og selvfølgelig finde et hyggelig sted til en pause. Denne tur er både i minibus og med kortere gåture indlagt. Ved større grupper send os gerne en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Alt dette får du på denne byrundtur
  • Afslappet 3 timers byrundtur i minibus og til fods.
  • Køretur i den nye bydel.
  • Gåtur i den gamel bydel og omkring rådhuspladsen.
  • Fantastisk udsigt op på Prags borgområde
  • Egen minibus med chauffør
  • Dansk talende guide hele turen
Skal du med på denne hyggelige byrundtur i minibus?
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.