PRAGS BYRUNDTUR

DKK 125 per/person - Minimum 4 betalende på turen. Børn under 12 år gratis.
Facts & Historie ca. 2 timer Dansk guide Mandag - lørdag 09:30 - 13:00

Prags byrundtur – Den korte byrundtur

Oplev den gamle by, det jødiske kvarter, Václav-pladsen, Karlsbroen og meget mere på denne 2 timers byrundtur. Den korte byrundtur er en interessant og kort introduktion til Prag, som kan hjælpe gæsterne til at finde rundt i byen på egen hånd resten af opholdet. Turen kan være beregnet til dem, som kun er få dage i Prag, og ønsker en hyggelig tur med en dansktalende lokal guide, der viser de mange serværdigheder i den gamle by og det jødiske kvarter. Den korte byrundtur starter foran krudttårnet ved grænsen til den gamle bydel, hvor vi går igennem de smalle brostensgader, passager, og videre til de store pladser i centrum af Prag. På denne tur vil I bl.a. se flere dele af den gamle bydel, som den enorme og storslåede Rådhusplads med Týn-kirken, det astronomiske ur, Václav-pladsen , gaderne i den gamle jødiske kvaterer samt Karlsbroen. I vil se de mange flotte bygninger og høre den tjekkiske historie fra middelalderen frem til i dag på godt og ondt. Turen er beregnet til alle vores gæster og er til fods. Minimum antal er 4 personer til turen.

Alt dette får du på denne byrundtur
  • En meget interessant byrundtur på ca. 2 timer.
  • Flere bydele f.eks den gamle by, det jødiske kvarter og den nye bydel.
  • Seværdigheder f.eks , Václav-pladsen, Rådhuspladsen med det astronomiske ur, Karlsbroen og meget mere.
  • Praktiske informationer med shopping, restauranter, offentlig transport og drikke.
  • Lokal dansktalende guide på turen.
Skal du med på denne smukke byrundtur?
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Vigtigt: Hvis der er under 48 timer inden turens start , så bedes I venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.