PRAGS SKJULTE UNDERGRUND MED DEN GAMLE BY OG RÅDHUSTÅRNET

DKK 225 /person - Minimum 6 personer.
Facts & Historie 2.5 timer Dansk guide Mandag - fredag kl. 13:30 -16:00

Prags Skjulte Undergrund med den gamle by og Rådhustårnet

Spændende og anderledes tur med rundvisning i de små kringlede gader i den gamle by, den skjulte undergrund og Prags bedste udsigt oppe i Rådhustårnet Denne tur er har det hele og intressant for, som gerne vil opleve det gamle, mørke og ukendte Prag Prag er berømt for sine smukke bygninger og det hyggelige miljø, men der findes en anden og grusom historie, gemt i Prags undergrund. Vi starter turen fra krudttårnet, går ned igennem en af de ældste gader i Prag, forsætter ind i små smøger, hvor vi ser flere hundrede år gamle bygninger. Byens historie krydes med fortællinger om tempelridderne i Prag, Tycho Brahe, religionskrig og den dramatisk afslutning på 2. verdenskrig i Prag. Vi afslutter turen på den gamle Rådhusplads under Det Astronomiske Ur, hvor vi finder Prags gamle og skjulte by, beliggende 6-8 meter under det nuværende jordniveau. Vi går rundt i flere af de gamle gange, hvor du vil opleve nogle af de ældste huse og gader i Prag, der strækker sig helt tilbage til 1200-tallet. Senere i historien blev stedet brugt som et berygtet fængsel og torturkælder. Du hører de grufulde historier om fangernes skæbner og tortur for flere hundrede år siden. I de samme gange kæmpede tjekkiske modstandsfolk imod SS og tyske soldater i de sidste dage inden befrielsen af Prag. Det er vores mest populære tur, så skynd dig at booke din plads. Der venter dig en ganske særlig oplevelse. Hvad der indegår i Prags Skjulte Undergrund og gamle by. Vi tager derefter op i Rådhustårnet til en enestående udsigt til samme udsigt som vagterne havde i flere hundrede år, hvor gæsterne har mulighed at opleve en fantatisk udsigt. Entréen til rådhuset med undergrund og rådhustårnet indgår i prisen og turen. Minimum antal på turen er 4 personer.

Alt dette får du på denne byrundtur
  • En spændende 2.5 timers spændende tur i Prag.
  • Guidet tur i Prags Skjulte Undergrund.
  • Entré til Prags Undergrund.
  • Guidet tur i Prags gamle by i de smalle gader.
  • Lokal dansktalende guide
Gå ikke glip af denne unikke oplevelse!
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Vigtigt:  Hvis der er mindre end 48 timers til turens start, bedes I venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190.

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.