RIVER RAFTING

River rafting på Moldau

En aktiv sport på floden. Vi kan nu tilbyde jer river rafting i udkanten af Prag, det er populært blandt vores grupper som ønsker lidt action og udfordring, mens de er i Prag. I bliver hentet ved jeres hotel eller lejlighed og kører jer til floden i udkanten af Prag, hvor en instruktør vil tage imod jer. Efter en kort briefing vil i prøver kræfter med floden Moldau, der kan være stærk strøm, som giver de muligheder at prøve sine kræfter af. Der er en hyggelig restaurant lige ved siden af. Der er flere muligheder og sværhedsgrader, så vi plejer planlægge arrangementet sammen med vores grupper.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.