RUGBY

Rugby i Tjekkiet er ikke så stort, men medlemmerne i sporten er meget trofaste, de seneste år har der kommet en lidt større bevågenhed omkring Rugby i landet. De fleste klubber er i Prag, hvor udenlandske spillere har kommet og løftet sporten. I Extra Liga spiller lokale klubber som Sparta Prag, Slavia Prag, Praga Rugby og Tatra Smichov. Byen Ricany som ligger ca. 20 kilometer uden for Prag er en af den mest kendte klub i Tjekkiet. Der er ofte udlandske hold som har kommet til Prag og omegn for træningslejre og kampe imod lokale hold. Vi kan arrangere træningslejre, træningskampe, besøg i Rugby klubber og være behjælpelig med billetter til landskampe.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.