SKYDNING I PRAG

Skal du prøve en UZI, AK47 eller noget helt andet?

Skydning har altid været populært hos vores gæster i Prag. Der er flere muligheder og tilbud bland mange udbydere rundt omkring i Prag. Vi kan tilbyde flere slags tilbud med pakketilbud for grupper. I vil først blive hentet og bragt til skydebanen, hvor kyndige instruktører vil informere jer og give jer træning. Der er mulighed at prøve f.eks. AK47 Kalashnikov, CZ 75, Pump action, Magnum Revolver, UZI og meget mere for jeres gruppe. De forskellige arrangementer tager 3-4 timers inkluder pause for snacks og beer. Dette arrangement kan arrangeres det meste af året. Skydning er beregnet til de fleste grupper, hvor deltagere skal være over 21 år.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.