TENNIS

Tjekkiet har produceret mange store og kendte spillere igennem tiden. De meste kendte spillere var Ivan Lendl, Martina Navratilova, Jana Novotná, Jan Kodeš og Petr Korda, der er en stor tradition med dygtige spillere og trænere, samt der er mange gode tennisskoler og baner i landet. I de senere år man vundet Fed cup flere gange og Davis cup. Idag er de kendte spillere Petra Kvitová, Lucie Šafárova, Tomaš Berdych. På øen Štvanice i Prag er der 14 udendørs baner og 10 indendørsbaner med en centre court med plads til ca. 8000 tilskuere. Vi kan være behjælpelig med skaffe baner, træningstider, tennis skoler og billetter til de store arrangementer i 02 arena.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.