VINSMAGNING

Tjekkisk vin er blandt de bedste vine

Tjekkisk vin kan i dag konkurrere med noget af den bedste vin, men det er ikke særlig kendt eller berømt i store dele af Europa. Det er ikke produceret i så store mængder, og landet er kendt som den store øl-nation, så vinen kommer lidt i skyggen af deres store ølproduktion. De seneste år er det blevet ændret og i dag er der alene over 500 vinkældre i bare Moravien, som ligger i det sydlige Tjekkiet. Vi kan tilbyde Jer flere vinture, bl.a. en vintur i det i det gamle Prag med besøg op til flere hyggelige vinbarer, eller besøg på slotte uden for Prag. Nu har I chancen at se små lokale vin-steder med god vin med lokal guide eller opleve besøg på spændende vinslot uden for Prag.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.