VM ISHOCKEY LAUSANNE 2020

VM Ishockey er den store årlige folkefest i de to første uger I maj måned og i år er det Schweiz som er arrangør, det er en stor ishockey nation med meget flotte arenaer og masser af tilskuere til kampene. Danmark skal spille sine gruppekampe byen Lausanne, hvor der er masser at opleve foruden Ishockeyen, bla. en bådtur på Genevesøen med fantatisk udsigt,det olympiske museum, rolex learning center, smagning af de lokale chokolade, oste og vine fra bjergene omkring Lausanne med en helt utroligt flot natur. Byen er også arrangører af Ungdoms OL i 2020, og har lavet gratis offentlig transport under OL og VM Ishockey. Danmark er kommet i gruppe A med store ishockey nationer som Kanada, Sverige, Tjekkiet, Slovakiet så der vil kommer masser af fans og laver en folkefest til VM. Danmarks gruppe kampe spilles i perioden 09/05 – 20/05. Vi kan tilbyde et godt 3*** hotel i udkanten af Lausanne ca. 4 km fra den flotte og moderna Vaudoide aréna i perioden 09/05 – 13/05 eller 15/05 – 20/05. Pris: 157 EUR per dobbelt/twin værelse per nat med morgensmad buffét. Pris: 137 EUR per enkelte værelse per nat med morgenmads buffét. Der vil blive en ekstra cityskat til gæster på ca. 2.8 EUR per person per nat som skal betales direkte til hotellet ved ankomsten. Priserne er uden billet og transport til Schweiz, men vi vil gerne være behjælpelig med billetter til kampene og transport med fly.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Der er lukket for kommentarer.