WW2 TOUR PRAG - ANTROPOID

DKK 125 per /person - Familiepris Børn under 12 år gratis i sommerferien.
Facts & Historie 2.5 timer Dansk guide Turens pris per person i andre valutaer (CZK 400 - EUR 17)

WW2 Tour Prag - Anthropoid

Ny og spændende WW2 Tour i Prag med besøg i krypten, hvor tjekkiske faldskærmsjægere skjulte sig efter en af 2.verdenskrig mest berømte attentat Anthropoid. I vil se og høre om de allervigtigste begivenheder under 2. Verdenskrig i Tjekkoslovakiet, bl.a. om Frankrig og Englands svigt i 1938, de tjekkiske piloters heroiske kamp i Royal Air Force, Theresienstadt, Sir Nicholas Winton som reddede 669 jødiske børn fra Nazisterne, de sidste intense dage af besættelsen og den røde hærs indtog i Prag. Vi vil gå rundt i Prags gader og se nogle af stederne fra 2.verdenskrig med start fra den tjekkiske nationalbank, hvor starten af besættelsen af Tjekkoslovakiet startede i 1939, videre til nogle af gaderne og pladser, hvor mange af kampene var i de sidst dage af krigen. Vi vil også gå igennem det jødiske kvarter, hvor guiden vil fortælle om Nazisterne plan for det jødiske kvarter og transporterne til Theresienstadt. Vi tager derefter videre til Skt. Cyril og Methodius kirken, hvor vi besøger krypten under kirken, hvor de tjekkoslovakiske faldskærmsjægere og modstandsfolk skjulte sig efter attentatet imod SS-obergruppenführer Reinhard Heydrich. Natten mellem 18 og 19.juni 1942 forsvarede de sig imod flere hundrede SS-soldater i flere timer. I vil høre alt om forbedrelse og udførelse af attentatet, samt de forfærdelige konsekvenser imod befolkningen efter attentatet. WW2 Tour i Prag er en gribende påmindelse om krigens grusomheder og kan være en stærk oplevelse, men det er også beretningen om nogle af de største helte og ofre for friheden. We are Czech, we will never give up. Never Never. Det var sidste ord fra de tjekkoslovakiske faldskærms soldater I krypten inden det sidste angreb fra de tyske soldater.

I WW2 Tour Prag indgår følgende
Tag med på WW2 Tour Prag - Antropoid
Lokal dansktalende guide

Lost in Translation? Ikke hos os, for vi taler mange sprog og frem for alt, så taler vi naturligvis dansk på alle vores ture.

Vi har de bedste guider

Med mere end 10 års erfaring som lokalt guidefirma i Prag, er der ingen som kender byen bedre end os.

Uforglemmelig oplevelser

Vi sælger ikke bare ture, men oplevelser og hos os er den personlige service altid i højsædet.

Sådan booker du

Brug formularen nedenfor og husk altid at oplyse start og slut dato samt tidspunkt.

Vi modtager herefter din booking. Vi gennemgår din forespørgsel og når vi har godkendt denne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. Sammen med bekræftelsen fra os vil du også modtage en vejledning til betaling og andre praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Ønsker du at booke inden for de næste 48 timer, så bedes du venligst kontakte os direkte på telefon +420 777 768 190

MØDESTED KRUDTTÅRNET

Mødestedet for denne guidet tur er Krudttårnet, som er en gammel middelalder port på grænsen til den gamle by. Vi starter turen ved standeruret ved Krudttårnet. Krudttårnet Prašná brána ligger på pladsen Naměstí Republiky bygget sammen med Folkes Hus, ca. 5 min. gang fra Prags kendte shopping center Palladium. Det er for enden af krydset af Na Příkopě og Hybernska lige over for Narodni Banka (Nationalbanken) og Hybernia Divadlo.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os eller måske vil du bare gerne sige hej?
Der er lukket for kommentarer.